ELS NOSTRES JUGADORS EN COMPETICIONS

publicado en: Jugadors | 0

Penúltima ronda del XIII Obert del Maresme sense grans canvis a la classificació. Al grup A, Bernat Fàbregas segueix en segona posició  a mig punt del primer a la espera del desenllaç el proper dissabte. Carles Roig 20è i Òscar Colomé 25è.

Al grup B, Raúl Garcia 17è, Sergio Mancha 28è i Ferran Granell 31è.

I a la dotzena ronda del grup C Ferran Rocamora 1è, Bernat Agàpito 2n,Víctor Gabañach 4t, Jan Galceran 5è i Marc Sales 6è.

Canviant de competicions, en Jordi Comellas és el nostre jugador més actiu disputant tres tornejos simultàniament: X Obert Vila de Gràcia finalitzat aquest cap de setmana assolint la novena posició amb 6 punts i en curs: Territorial de Barcelona 25è amb 3,5 punts i  el II Obert Memorial Isidre Puig 14è amb 4,5.

Enllaç: CHESS-RESULTS

 

Paco Castillo
Club d’Escacs Mataró

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *