DARRERES COMPETICIONS DE L’ANY

publicado en: Jugadors | 0

Divendres 16 de Desembre va concloure el Campionat Social 2016 del CE Mataró emportant-se la victòria el Mestre Català Joan Manel Marches. Classificació de la resta de jugadors: 2n Antoni Viñas, 3r Jordi Bertran, 4t Gregorio Barahona, 5è Òscar Colomer, 6è Ferran Granell, 7è Raúl Garcia, 8è Ferran Rocamora, 9è Bernat Agàpito, 10è Ramon Ant.

El torneig s’ha disputat tots els divendres des de el 30 de Setembre a la seu del nostre club.

Els jugadors del Club Escacs Mataró Aran Castillo, Hugo Barrionuevo i Ramón Àlvaro assoleixen la tercera posició per equips al Campionat de Catalunya d’escacs actius d’edats cat.sub14, empatats a 14 pts amb els dos primers. Aran Castillo guanya el trofeu al cinquè classificat a tan sols mig punt del primer.

El torneig es va disputar dissabte passat a les cotxeres de Sants a Barcelona.

 

Enllaç: Social 2016

 

Paco Castillo
Club d’Escacs Mataró

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *