Simultànies Oleg Romanishin

publicado en: Jugadors | 0

El Festival Sunway (Sitges) es celebra del 13 al 23 de desembre i es un dels esdeveniments que tot escaquista tindria que tenir marcat en el calendari. Un superopen (amb Inarkiev i Ivanchuk al devant) i moltes activitats donen un gran atractiu a aquest festival. (Podeu veure tota l'informació aquí)

La primera prova de l'agenda son les simultanies que una llegenda viva dels escacs mundials, Oleg Romanisin, va disputar contra 24 rivals desde les 18:30 del dia 13 de desembre. Van ser convidats dos jugadors del Mataró per jugar-les: Joan Manel Marches i Bernat Fàbregas

Romanishin va perder dos partides: contra Mullick (un nen norueg de 12 anys) i Jacinto Rios, va empatar quatre: Joan M. Marches, Garcia Punzano i de nou dos S12 indis, Dengla i Shah. Va guanyar la resta.

 

Romanishin-Marches »

 

 

 

Bernat Fàbregas no va poguer resistir la Variant tancada que el GM li va plantejar contra la seva siciliana. Marches va plantejar la sempre sòlida Caro-Kann aconseguint l'empat (ofert per Romanishin) desprès de tres hores de joc. La última partida va acabar a 22:15

Les simultànies van estar impecablement organitzades i cal agraïr l'invitació als nostres jugadors per part del president i organitzador Francesc Gonzàlez. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *