I Social Blitz on-line

publicado en: Campionat, On-line | 0

I Campionat Social Blitz On-Line C d’E. Mataró

 

 • El torneig es obert a tots el socis i alumnes de l’escola del C. d’E Mataró. No es valid per cap tipus d’ELO oficial.
 • Es disputarà a la Plataforma on-line de Lichess.
 • Per participar només es necessari tenir un compte a Lichess. No caldran càmeres ni microfons.
 • No obstant, l’organització crearà una sala virtual a la plataforma meet.jet.si, on els jugadors podrán entrar (no fa falta cap tipus d’instal.lacio previa) i desde on es retransmitirán encontres, estarà l’arbitre, i es podrá comentar en viu o parlar pel xat. També es pasarà l’informació necessaria per Whatssapp i la web del Club.
 • En principi, el sistema de competició será un suíss a 6 rondes. Però si no hi han suficients inscrits, l’organització buscarà un format per que, com a minim es disputin cinc rondes. (Aleshores serien tres dissabte i dos diumenge)
 • Es jugaran tres rondes dissabte 16 de maig i tres(o dos) mes diumenge 17 de maig. Les primeres partides de la ronda començaran a les 16:30 i les següents dependrà de la marxa del torneig (es preveu unes tres hores de joc per dia)
 • El format de competició será un matx de dos partides a 5+3, dos partides a 3+2 i dos partides a 1+1, alternant colors. En cas d’empat, si es sistema lliga o suïss es dividirà el punt. Si es unaltre sistema (tipus play-off) es jugarà un armaggedon de desempat 4m (blanques) vs 3m. (negres) on l’empat sigui pel negre. Els emparellaments es penjaran a Chess-Results.
 • El jugador de blanques retarà al seu rival, crean les condicions de la partida. (publicarem la forma de fer-ho). Quan acabi el matx, el jugador que guanyi donarà el resultat per qualsevol dels Canals (Whatssapp o Meet.jet.si). Si es un empat, ho farà el jugador de negres.
 • Els jugadors crearán el repte quant ho indiqui l’arbitre. Si el rival no l’accepta en un plaç de 10m. perderà la partida. Es l’arbitre el que controlarà aquest temps que començarà a comptar quant ell dongui l’indicació.
 • Confiem que siguin els propis jugados els que es regulin per que els problemas, sobretot de Cheating, siguin minims o inexistens. No obstant, l’arbitre podrá entrar a qualsevol partida per controlar o resoldre un problema. En aquest cas només caldrà cridar-lo per qualsevol dels canals disponibles.
 • Les partides, per defecte, queden gravades a la plataforma, pel que si hi ha alguna sospita de Cheating podrán ser revisades.
 • Es crearà un comité de competició, format per dos jugadors del torneig escollits pels participants.
 • Les Inscripcions es poden fer per Whatsapp (xat oficial del club), o pel formulari d’inscripció d’aquesta página, indicant nom i cognoms i el nick a Lichess. Si us plau, que aquest estigui escrit EXACTE, per evitar problemes a l’hora de crear el repte. L’inscripció es gratuita. Aquesta es tancarà divendres 15 de maig a les 23:59.
 • Els premis son:

1er Trofeu+ Inscripció gratuita al Memorial Fabregas del 2021

2on Trofeu

3er Trofeu

Millor S14 – Llibre

El premis es repartirán pel torneig de Sant Esteve, si es pot realizar. Si no, en el primer esdeveniment social del club que tingui lloc.

 • L’arbitre i organitzador del torneig es el sr. Joan Manel Marches.
 • Els jugadors autoritzaen a l’organització l’us de les imatges o les partides per promocionar el torneig

Tot el que no estigui contemplat en aquestes bases, será regulat per les lleis de la FIDE.

.

Joan Manel Marches Rios

President.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *